ΣΥΛΛΟΓΟΣ

     Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Λασιθίου ιδρύθηκε το 2015, σύμφωνα με την αριθ. 10/2015 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λασιθίου και είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
 Δείτε το καταστατικό: ΕΔΩ
   Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου είναι άτομα που πεζοπορούσαν, σαν άτυπη ομάδα τις προηγούμενες δεκαετίες και έχουν καταγράψει τις περισσότερες πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές όχι μόνο του νομού Λασιθίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
   Βασική δραστηριότητα του Συλλόγου είναι η διοργάνωση ορειβατικών & πεζοπορικών διαδρομών στην ορεινή και ημιορεινή φύση κάθε Κυριακή. 
Προγραμμα 2020: ΕΔΩ
Πεζοπορίες 2015-2019: ΕΔΩ
     Για κάθε πεζοπορία ορίζεται υπεύθυνος αρχηγός, ο οποίος γνωρίζει την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητες της και φροντίζει για την ασφαλή υλοποίηση της δράσης. Η ετήσια συνδρομή είναι 10€ και δεν υπάρχει καμιά άλλη οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη, καθώς η συμμετοχή στις κυριακάτικες πεζοπορίες είναι δωρεάν. Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες κάθε πεζοπορικής διαδρομής με email και με ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε (έντυπα και ηλεκτρονικά).
     Οι περισσότερες πεζοπορίες γίνονται στο Νομό Λασιθίου, αλλά και στους άλλους νομούς της Κρήτης, ενώ έχουν γίνει αναγνωριστικές πεζοπορίες και σε άλλα μέρη της Ελλάδας από μέλη του Συλλόγου. Επίσης το Σωματείο μας συμμετέχει σε δράσεις που διοργανώνονται από άλλους φορείς της Κρήτης και έχουν σχέση με τους σκοπούς του Σωματείου.
     Ο Σύλλογος είναι μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε (απόφαση 43/13-3-2018).

Από τις εκλογές της 23ης Οκτωβρίου 2019, προέκυψε η παρακάτω σύνθεση για το Δ.Σ και την Ε.Ε:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος :         ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ
Αντιπρόεδρος:    ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γραμματέας :      ΜΕΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Ταμίας :               ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Μέλη :                 MΑΝΩΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος:        ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Γραμματέας:     ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                   
Μέλος:              ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


                 

No comments:

Post a comment