ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΉ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΤΙΚΗΣ ΠΊΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΉ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:ΕΔΩ


2019

Συμμετοχή στην 39η Παγκρήτια Ορειβατική ΣυνάντησηΔιάσχιση του φαραγγιού του Ρίχτη και συμμετοχή στην πανελλήνια επετειακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

2018

Συμμετοχή στην δράση καθαρισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του ορειβατικού καταφυγίου του Νομού μας, στο Στροβίλι της Δίκτης. Συμμετοχή στην δράση "ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ", που διοργάνωσε η Εφορία Αρχαιοτήτων Λασιθίου σε συνεργασία µε τοπικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής. Συμμετοχή στην 38η παγκρήτια ορειβατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου στο καταφύγιο στο Στροφίλι.2017
Συμμετοχή στην 37η παγκρήτια ορειβατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου στις Αραβάνες Ρεθύμνου.

2016

Ξενάγηση-παρουσίαση από τον κ. Καλούστ Παραγκαμιάν του αρχιπέλαγους των Γκαλάπαγκος, στο επιμελητήριο Λασιθίου. Διοργάνωση για τον καθαρισμό μονοπατιού στο Λούμα στο Πάνω Μεραμπέλλο, δράση για την αναστήλωση του παλιού φάρου στο ακρωτήρι του Αφορεσμένου, συμμετοχή με άλλους φορείς του νομού στην αναδάσωση του πευκοδάσους στο Σελάκανο και συνδιοργάνωση του 1ου ημιμαραθώνιου στο δάσος της Πρίνας. Συμμετοχή στην 36η παγκρήτια ορειβατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στα Αστερούσια όρη (Κόφινας). 

2015

Σε συνεργασία με την WWF Eλλάς, παρουσίαση στο Επιμελητήριο Λασιθίου του μοναδικού φαραγγιού 'Χα' του ορεινού όγκου της Θρυπτής.

No comments:

Post a comment